Nationale Dag van de Zon

Nationale Dag van de Zon
De Nationale Dag van de Zon (Fiesta Nacional del Sol in het Spaans) is een jaarlijkse viering van de natuur die plaatsvindt in de stad San Juan en andere locaties in de provincie San Juan, Argentinië, meestal in de maand februari. Het geeft een voorbeeld route van de economische activiteiten, douane, personages en historische gebeurtenissen van de provincie. Ook hoogtepunten zijn een schoonheidswedstrijd, die de Nationale Koningin van de Zon en de Zon Virreina kiest, kandidaten die elk van de negentien afdelingen van de provincie. De koningin is gekozen, en uiteindelijk Virreina, die de provincie voor een jaar, het bijwonen van andere provinciale en nationale feestdagen, alsmede toeristische beurzen en evenementen om de provincie te bevorderen

geschiedenis
De eerste Fiesta del Sol werd gehouden in 1972. Het werd bedacht door de directeur van Toerisme van de provincie San Juan, Guillermo Barrena Guzmán. In 1993, bij besluit van de Secretaria de Turismo de la Nación, het festival werd het een nationalbecoming de “Nationale Dag van de Zon.

dienstregeling
La Fiesta Nacional del Sol, wordt uitgevoerd op verschillende dagen en locaties van de provincie worden uitgevoerd. Normaal strekt zich uit over vijf dagen met tentoonstellingen, beurzen, optochten en praalwagens, en ga zo maar door.
Gastronomie Fair
De gastronomische beurs loopt over drie dagen, gebeurt binnen de grenzen van de beurs stad San Juan, gelegen op het terrein van het voormalige station Belgrano. Er zijn beursstand van landbouw-en industriële ondernemingen provinciale en nationale afdelingen van het toerisme en uitvoering van muziek bands elke nacht, op nationaal en provinciaal niveau.

Carrusel del Sol
De carrousel van de zon, is een parade waarin elke afdeling van de provincie introduceerde de praalwagens versierd met motieven van landschappen, economisch potentieel, legenden, gewoonten en karakters van elke regio. Naast de rijtuigen parade in Queens die afdeling op deze manier tonen hun schoonheid met het oog op toekomstige nationale verkiezing van de koningin van de zon en stroomt door de centrale straten van de stad.

Dit evenement wordt gevolgd door bijna 100.000 toeschouwers bevinden zich aan de randen van straten en trottoirs en ze werden gepresenteerd met geschenken die worden gegooid vanaf de praalwagens, zoals fruit of een aanwezige.

loading...


Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *

Nationale Dag van de Zon | San Juan | Argentinien - Created by Liemmp.com